Gå til hovedinnhold

Fem kort i dag

Da var produksjonen endelig i gang igjen :) Har laget fem kort i dag. Det første her har jeg embosset en blomst på. Kortet er ganske enkelt, og er ikke helt fornøyd med det... men det får bare være slik.
Her er innsiden av dette kortet. Klarte å "ødelegge" et bånd... men så fant jeg ut at jeg jo kunne bruke det likevel. Satt på en knapp og tegnet en ramme rundt :) Syns innsiden ble ganske stilig :)

Har en gutt som skal i bursdagsselskap i helga. Så da måtte jeg jo lage et kort som passet. Brukte en skisse jeg fant på nettet. Det ble kanskje ikke så veldig guttete, men det er iallfall blått :)


Fant ut at jeg kun hadde to jentebaby-kort liggende. Og disse to er røde... så da måtte jeg jo lage noen rosa jentebaby-kort :) Laget to nesten helt like, så jeg har bare bilde av det ene her.

Og så til slutt et babykort til. Men dette kortet ble fryktelig enkelt...

Kommentarer

For en produksjon!! Artig å være i gang igjen. :)
Fine kort alle sammen synes jeg.

Klemmer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Strikkeskjørt

Er ikke ofte jeg lager noe til meg selv... iallfall ikke klesplagg, men da jeg så dette skjørtet, så fikk jeg så veldig lyst til å strikke det til meg selv :) Strikket dette i slutten av februar, men har ikke fått stått modell før nå.... Oppskriften er fra Garnstudio , og det er strikket i lys grå Karisma . Og siden jeg nå ikke har noen jakke som passer til, så er jeg godt i gang med å strikke det også.... Og her noen nærbilder... Leverer også denne på utfordringen hos Pinnekroken - egenluksus :)