Gå til hovedinnhold

Bryllupskort

Eksamen er innlevert, og jeg kan begynne å hobbylere igjen :) ENDELIG!!!
Har nå laget 12 blomster-atc'er til swapen jeg holder hos Art Pieces sitt forum. Men dessverre kan jeg ikke legge dem ut her enda.... men de kommer en dag :)
Og så har jeg kost meg med et bryllupskort. Har liftet et kort av Puttelull, som jeg synes var sååå nydelig!
Teksten sier: "To sjeler møtes i måneskinn. Den ene sier: Vil du bli min? Hånd i hånd igjennom livet, skal jeg gå med deg, ved min side. Kom og ta min hånd, min kjære, sammen skal vi alltid være. For endelig har dagen kommet da to skal bli til en."

Kommentarer

Lena Katrine sa…
Lekkert kort i nydelige farger! Vakker tekst var det også :o)

Ha en fin kveld! Klem ;)
Gry-Heidi sa…
Tenker det er godt å komme tilbake til papir og stempler nå ja :D
Lekkert og stilrent kort! Teksten var virkelig flott!

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
flot dekoreret kort og en smuk tekst

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!