Gå til hovedinnhold

Bryllupskort

Eksamen er innlevert, og jeg kan begynne å hobbylere igjen :) ENDELIG!!!
Har nå laget 12 blomster-atc'er til swapen jeg holder hos Art Pieces sitt forum. Men dessverre kan jeg ikke legge dem ut her enda.... men de kommer en dag :)
Og så har jeg kost meg med et bryllupskort. Har liftet et kort av Puttelull, som jeg synes var sååå nydelig!
Teksten sier: "To sjeler møtes i måneskinn. Den ene sier: Vil du bli min? Hånd i hånd igjennom livet, skal jeg gå med deg, ved min side. Kom og ta min hånd, min kjære, sammen skal vi alltid være. For endelig har dagen kommet da to skal bli til en."

Kommentarer

Lena Katrine sa…
Lekkert kort i nydelige farger! Vakker tekst var det også :o)

Ha en fin kveld! Klem ;)
Gry-Heidi sa…
Tenker det er godt å komme tilbake til papir og stempler nå ja :D
Lekkert og stilrent kort! Teksten var virkelig flott!

Klem, Gry-Heidi
Pia sa…
flot dekoreret kort og en smuk tekst

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!