Gå til hovedinnhold

Utfordring #17

Denne uken hos Art Pieces er temaet å lage en fargerik atc. Og det har jeg virkelig kost meg med!! Denne utfordringen syns jeg var veldig kjekk, fordi den var litt annerledes enn de utfordringene som har vært.

I dag har jeg nemlig lekt meg med tapet-rester. Har klippet små remser i ulike farger, som jeg så har flettet sammen og festet på en mer nøytral tapet. Har brukt et hvitt ganske så fluffy bånd og festet en pyntenål med to blomster på.

Har tatt med to nærbilder her, for å vise strukturen på tapeten ;) Dette var kjekt!!
Kommentarer

Gro sa…
Så stilig med de vevde stripene. Og herlige farger.
Beautiful art piece...!
Gry-Heidi sa…
Jeg er mektig imponert over kreativiteten din nok en gang!!
Denne var superflott!!
Takk for at følger oss denne uken også :)

Klem, Gry-Heidi
Benedicte sa…
så stilig atc du har laget!

klem fra Benedicte
Jeg er mektig imponert jeg også, Anette! Dette var virkelig flott og kreativt!! Supert bidrag fra deg denne gangen også.

Takk for at du deltar hos oss, og så fint å høre at du likte oppgaven. :)

Klem, Lise
Hege sa…
Knalltøfft med de vevde tapetstrimlene!

Hege
Denne var berre knallkul! Mykje arbeid, stillige farger og veldig kreativt!
Artig med tapetrestene, det ble kjempetøft!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)