Gå til hovedinnhold

Tre kort i dag

I dag (og litt i går) har jeg laget 3 kort. Det første her er et Spiderman-kort som vi skal ha med i bursdag i morgen ettermiddag.
Inni har jeg lekt meg med edderkopp-nett og to edderkopper som liksom kommer krypende... Får håpe mottaker blir fornøyd ;)

Så har jeg laget et kort med to tags i. Kortet kan også brukes til å ha penger oppi, og jeg må vel innrømme at jeg har hatt konfirmasjon i tankene også her... Syns det var veldig kjekt å jobbe med blå og oransje sammen :)
Forsiden (over) og innsiden (nedenfor)Og her er tags'ene som ligger i kortet. Den øverste tags'en ligger på framsiden, mens den andre tags'en ligger inni kortet, og er til å skrive en hilsen på.


Buksa mi sprakk i rompa i dag :) hihi :) Heldigvis mens jeg var hjemme!! Men da måtte jeg jo gjøre noe kreativt med den... Har prøvd meg på et lommekort... Den svarte glossy- kartongen dras opp, og innsiden kan dere se nedenfor :)
Kartongen er hvit på baksiden, så det er plass til å skrive en hilsen der :)

Kommentarer

Gro sa…
Så kult. Har og en bukse liggende, som sprakk på selveste Scraporama - heldigvis over kneet. Må brukes til noe etterhvert.

Og Spiderman faller helt sikkert i smak.

Klem,Gro.
Gry-Heidi sa…
Så stilige, alle sammen! Skal si du er kreativ om dagen :)

Klem
Kort og Søm sa…
Så morsomt at den bukselommen ble til et kort! :o)

God helg,
hilsen Fredrikke :o)
Benedicte sa…
Hi hi.... Nå skjønner jeg litt mer... ;-) Og de andre får vente... Hi hi...

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!