Gå til hovedinnhold

PTW #13

I've made a card for the challenge at Papertake Weekly Challange sketch #13.
It's hard to see, but the colours of the card is green. I've used green wallpaper behind the picture. I've also used eyelets and a frame in the same brown colour. The stamp (text) say: Congratulations!!Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Helt nydelig!! Så stilig det ble med ramma du har brukt!
Vintagekortene dine var også helt nydelige!

Klem
Pia sa…
wow hvor har du lavet mange fine ting siden jeg sidst har været forbi, er vild med vintage kortet og et super atc kort
Scrappelise sa…
Har tatt meg litt tid her i bloggen din og jeg er betatt! Det er nydelige ting du lager! Og du har draget på malinga også, Hänglargutten er flott!
Kort og Søm sa…
Så fint kort du har laget! :o)
Kort og Søm sa…
God morgen, du vant andre premie i bolgg-feiringen min!! :o)
Sender du meg en mail med adr din, kommer det en liten kjole i posten om ikke så lenge! :o)
Så flott ett kort. Stilig farge og detaljer.. Og alt det andre... Kjempe fine alle sammen :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Mote atc'er

I går laget jeg to atc'er med tema: mote. Disse sendte jeg til Gry-Heidi . Jeg har brukt pakke-tape på to bilder - et med to luer på, og et med to kjoler på. Og så har jeg klistret dette oppå at utskrevet ark med Mote på. Til slutt har jeg markert ulike deler av motivet med glitter :)