Gå til hovedinnhold

Påskeswap

Her er atc'ene jeg laget til påskeswap'en hos Art Pieces :)
Alle atc'ene har det samme påskestempelet. Og så har alle diverse gule bånd og et bånd med gule kuler.Den siste atc'en er en God Påske atc, med en blomst som jeg kjøpte på Nille :)

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Åhhh, så søte disse var! Kjempefine!

Klem
Solveig sa…
Så søte!
Jeg er eier av en slik!
Ha en fin påske!
Wow, på denne siden var det utrolig mye fint!! Likte utrolig godt konfirmasjonskortene dine.
Takker for øvrig for hilsen på bloggen min, og lykke til med baktusskjerf strikking, det er virkelig enkelt også blir resultatet likevell flott.
Riktig god påske til deg:)
Trulte sa…
Åh så fine kort du lager. Kort og slikt det kan ikke jeg lage desverre.

(Og så skal jeg takke på vegne av Rainwolf for kommentaren fra deg på "Mughshots". Han er en reser med figurer, men dårlig på blogg/nett.)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!