Gå til hovedinnhold

Jeg har fått en Award!!

Jeg har fått denne kjempesøte awarden fra Joanna - tuuuuusen takk Joanna!!


Den skal gis videre til 5 bloggere........ og de heldige er:

Kommentarer

LENA sa…
Så gøy!
Tusen takk!!!
Merete sa…
Tusen tusen takk, Anette:)
Kjempehyggelig å få en sånn koselig award:)
Lena Katrine sa…
Åh, tusen takk vennen! Så snill du er - setter utrolig stor pris på dette!

Ha en super tirsdag videre! Klem
Benedicte sa…
Tuuusen tusen takk!! Så uventet og så morsomt! :-)


Klem,
Benedicte


ps: har begynt å lure litt på en ny swapp med noe av alt det vi har på lager og som vi kan swappe bort... ;-) Men først er det stjernetegn og blomster :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)