Gå til hovedinnhold

Flere konfirmasjonskort

I går kveld og litt i dag laget jeg enda flere konfirmasjonskort. Nå skulle det vel snart holde :) Hahaha ;) Noen må jeg jo ha selv, og andre blir solgt. Har brukt en tekst (Grip sjansen...) som jeg har fått låne fra Line - takk Line!!


Alle kortene har tilnærmet lik layout. Det var veldig kjekt å lage disse kortene også... men det syns jeg jo nesten om alt jeg lager.....


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.


Ovenfor og nedenfor her, er samme kortet.

Kommentarer

line sa…
Så gøy å se teksten min på andre kort. De ble kjempefine - så enkle og delikate!
line sa…
Til spørsmålene dine.

Jeg bruker Photoshop Elements når jeg lager Word-art filene. De lages med transparent bakgrunn, slik at jeg også kan legge dem oppå andre bilder/LO'er.

Sitatene har jeg funnet på stempeltrykk, sider med dikt og sitater osv. (på nettet). Noen er også engelske - hvor jeg har oversatt dem, da jeg liker mye bedre norske Worrd-art og tekst-stempler.

Hyggelig at du gidder og bruke dem. Det ligger også noen andre lenger med i bloggen min, så det er bare å forsyne seg...

Ha en strålende påske!
Pia sa…
sååå flotte kort og søde tekster du har brugt
MN sa…
Så utrolig nydelige konfirmasjonskort du lager. Må nok hente litt inspirasjon her hos deg når jeg skal lage noen sånne utover våren :-)
Og tekstene var også veldig flotte.
Ha en fin påske!
Stilig teknikk på kortene dine. Riktig flotte ble de!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!