Gå til hovedinnhold

Aldri en dag uten...

Det blir visst aldri en dag uten å lage noe.... I dag har det blitt et kort :) Har brukt forskjellige mønsterakr som alle er brunet i kantene. Har også brukt litt blonde. Og så har jeg brukt et stempeltrykk jeg fikk fra Lise (ja Lise, jeg har malt det likt deg..... du får se på det som et komplement :)).
I virkeligheten er det røde på motivet mer oransje, og lik fargene i kortet :) Men ved fotografering så ser det helt rødt ut jo....

Kommentarer

Gro sa…
Så stilig med så mange forskjellige mønsterark, og de motivene er så tøffe.

Klem, Gro.
Gry-Heidi sa…
Så stilig !!

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!