Gå til hovedinnhold

Utfordring #13

Art Pieces har tema: swirls og glitter (& embossing) i utfordring 13. Så nå har jeg laget 12 atc'er med dette temaet... Var så godt i gang da jeg startet, at jeg måtte bare lage en liten serie med 12 stk :)
Jeg har brukt et stripete mønsterark som jeg har stemplet swirler på. Så har jeg tatt et vellum-ark og stemplet ulike tekster på. Teksten (her: Fred) har jeg embosset. Jeg har også hatt sølv på kantene og embosset alle kantene på vellumet. Vellumet er kuttet litt mindre enn mønsterarket, og deretter limt på. Så til slutt har jeg brukt frosted lace på noen av swirlene som jeg kunne skimte igjennom vellumet.


Kommentarer

Herlighet!! Intet mindre. Og jer er så heldig at jeg har fått en! :-D

Tusen takk!

Nydelige ATC`er, og et solig bidrag til utfordringen kan man si.

Takk for at du deltar!

Klem, Lise
Gro sa…
Lekre var de, og en av dem lå i min postkasse.
Tusen takk.
Kjempefine! Fargerike og herlige!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro
roterommet sa…
Så fine de ble da. Bra jobba.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!