Gå til hovedinnhold

Utfordring #12

Art Pieces sin utfordring denne uka er Asia. Men i Asia har jeg aldri vært, og har ikke noe forhold til det heller... Så når jeg tenker Asia, så tenker jeg Kina, og når jeg tenker Kina, så tenker jeg KinaMAT :) Derfor har jeg rett og slett laget en atc med kinamat :)

Har laget bakgrunnen selv, ved å bruke voksfarger og strykejern. Deretter har jeg lagt over Magic Mesh. Så har jeg brukt tiny alphas fra Making Memories til kina og mat. Bildet er hentet fra internett, og så måtte jeg jo bare ha med spisepinner :) Pinnene er slike lange grillspyd, som jeg har kuttet mindre, og deretter limt på.


Kommentarer

Benedicte sa…
så stilig atc!

klem fra Benedicte
Joanna sa…
Kjempestilig atc Anette. Bakgrunnen likte jeg godt ;)og ideen med spisepinnene er bare helt cooool :)

Klemz, Joanna
Pia sa…
Super flot og kreativt
Elizabeth sa…
Brilliant ATC, very nice done!!
Benedicte sa…
Morsom løsning både med voks, mesh og spisepinner! Veldig kinamat for meg :-)
Gro sa…
Nam, nam, nå ble jeg sulten. Elsker Kina mat, og ATC'en var flott.
Gry-Heidi sa…
Kjempekult, og så kreativt !!
Takk for at du deltar :)

Klem, Gry-Heidi
Denne var gjennomført med bruk av forskjellige teknikker. Utrolig stilig! Kjempefin er den.

Også fikk jeg jo lyst på kinamat, da. ;-D

Takk for at du deltar!

Klem, Lise

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.