Gå til hovedinnhold

Noen atc'er

Her er noen atc'er som jeg har sendt til Lise.

Disse to atc'ene har tema: Diamanter og Marilyn Monroe. Jeg har satt bilder på selvlagd bakgrunn. Kartongen er fargestifter som jeg har malt på med strykejern... Veldig kjekt, og det ble jo en fin effekt på atc'ene :)

Disse to atc'ene er digitalt laget. Ovenfor her har jeg hentet bilder fra Flickr. Og deretter skrevet et sitat som jeg syns passet til. Nedenfor har jeg brukt deler av et bakgrunnsark fra G.Storeide, og deretter laget elementene selv. Noen av blomstene er hentet fra Flickr.

Kommentarer

Tuuusen tusen takk, de er så fine! :-D
Er det fargestifter og strykejern sier du? Utrolig kult, da må jeg studere de enda mer. ;)
Kreativt - I like!
Anonym sa…
Pene Marilyn-kort! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!