Gå til hovedinnhold

Maaaange kort

I dag har jeg laget 4 gutte-barne-kort :) Med dinosaurer som motiv. I tillegg har jeg laget 2 After-eight esker. Og i går laget jeg 12 atc'er :)

Men jeg får ikke lagt inn bilder i dag. Kameraet er ikke her, og så er det altfor seint for meg nå :)
Så dere får nesten vente i spenning til i morgen. Da kommer bildene tenker jeg ;) Ha en flott helg alle sammen!!

Kommentarer

Gry-Heidi sa…
Gud hjelpe meg så kreativ og produktiv du har vært :)
Gleder meg til å se!

Klem
Benedicte sa…
Imponerende :-) Gleder meg til å se!!

Klem, Ditte
PS: det ligger i award til deg i bloggen min

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)