Gå til hovedinnhold

Friends award


Jeg har fått denne flotte awarden fra Lise. Tuuusen takk Lise!!


Det er mange jeg kunne ha sendt denne til, for denne bloggingen skaper virkelig nye vennskap, til tross for et langstrakt land!! Men jeg sender den videre til Ditte, Line og Hilde. Jeg setter pris på dere :)

Kommentarer

line sa…
ÅÅÅ dette var hyggelig. Det er så koslige at du liker bloggen min og det jeg gjør. Føler noen ganger at det kanskje blir litt for mye av ditt og datt, og ikke en ren kort/scrappe blogg - men det er meg i et nøtteskall. Holder på med alt - hele tiden.

Ha en god helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!