Gå til hovedinnhold

Edderkopp

I kveld har jeg laget en edderkopp, som prinsen min skal ha med seg i barnehagen i morgen. Syns den ble ganske fin :)

Har laget en dusk, av svart og litt blått garn. Så har jeg tvinnet remser av det svarte garnet, og sydd disse på dusken, slik at edderkoppen fikk 6 bein. Deretter festet jeg en blå og svart tvinnet tråd i toppen, slik at edderkoppen har noe å holdes i. Til slutt festet jeg to øyne i fronten, slik at edderkoppen kan se hvor han skal gå ;)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!