Gå til hovedinnhold

Dagens kort

Har laget fire kort i dag. Dette første kortet laget jeg til søsteren min :) Måtte prøve en liten ting som jeg så på et kort tidligere i uka. Så slike ruller som jeg har laget nederst på kortet her. Syns de var stilige, så det måtte jo prøves ;)


Dette kortet er laget til en eldre mann. Syns det bildet er bare sååå kult. Måtte sette et lite krone-stempel på hatten hans ;)

Disse to kortene har jeg nesten kopiert fra Leah Killian. Har byttet ut noen få elementer, men det er ikke mange. Syns bryllupskortet var så fint, så jeg måtte bare lage to nesten like :)


Kommentarer

Pia sa…
Hvor er det nogle fantastisk flotte kort,så flot dekoreret og et skønt gammelt ansigt
Nyyydelige kort. De rullene var stilige. Har du bare rulla? Hvordan er de festet?

Kronen var jo helt herlig. ;-)

De siste kortene var kjempestilige.
En produktiv dag hos deg. :)

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!