Gå til hovedinnhold

Dagens kort

Har laget fire kort i dag. Dette første kortet laget jeg til søsteren min :) Måtte prøve en liten ting som jeg så på et kort tidligere i uka. Så slike ruller som jeg har laget nederst på kortet her. Syns de var stilige, så det måtte jo prøves ;)


Dette kortet er laget til en eldre mann. Syns det bildet er bare sååå kult. Måtte sette et lite krone-stempel på hatten hans ;)

Disse to kortene har jeg nesten kopiert fra Leah Killian. Har byttet ut noen få elementer, men det er ikke mange. Syns bryllupskortet var så fint, så jeg måtte bare lage to nesten like :)


Kommentarer

Pia sa…
Hvor er det nogle fantastisk flotte kort,så flot dekoreret og et skønt gammelt ansigt
Nyyydelige kort. De rullene var stilige. Har du bare rulla? Hvordan er de festet?

Kronen var jo helt herlig. ;-)

De siste kortene var kjempestilige.
En produktiv dag hos deg. :)

Klem

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!