Gå til hovedinnhold

Voksende lykke

Her er mitt bidrag til Din Hobby's skissecup #6. Skissen er laget av Linda.
Bildet er av meg, da jeg var gravid med prinsessa :) Det er tatt i mai i fjor.
Jeg har brukt mønsterark fra Jenni Bowlin, glossy svart kartong under bildet og overskriften. Skriften er rubons fra American Crafts. Til pynt har jeg brukt et svart bånd, som jeg har knyttet flere knuter på. Har festet en liten sikkerhetsnål i båndet, og på nålen henger det en Made with Love-charms og en sommerfugl-charms. Nederst på båndet har jeg festet en gjennomsiktig tag, hvor det står baby.

Kommentarer

Så fin LO! Er det deg, nå...eller før?

Klem

Lise
Anette sa…
Ja Lise, det er meg. Bildet ble tatt i mai i fjor, og prinsessa ble født i juni i fjor :)
Kul (!) idé! Sirkelmotivet passet perfekt til skissen. Charmsene passet jo bare perfekt til!
Berit sa…
Flott lo, og flott mage du hadde:) LIkte detaljene med charmsen!
Juni 2008? Da har vi jo ca like gamle babyer. Mi lille ble født i juli 2008 :) Hun er 7 mnd på valentines day. hehe :-D

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)