Gå til hovedinnhold

Skulle ikke lage noe i dag....

Ja det var planen.... å ikke lage noe i dag..... hmm - du kan selv se hvordan det gikk!! Fikk en idé, og så var det visst bare å starte å lage noe... Laget to blå baby-kort og ett rosa babykort. Og så laget jeg en LO.... Ikke verst til å være en dag "uten å lage noenting"...

På denne LO'en er det prinsen min som faktisk kysser en fisk ;) Vi var på fisketur for ca. et år siden, da han syns det var veldig spennende med en av de få fiskede fiskene. Jeg sa han måtte lukte på fisken, og da kysset han likeså godt den ;) Vi hadde det veldig morro med den fisken :)

Her er et av de blå babykortene. Har brukt samme teknikk over alt her :) Det er samme teknikk som en bruker når en lager brettekorger til å henge på juletreet. Har festet en pyntenål med en sommerfugl i toppen ;) Nedenfor her ser du et hjørne av kortets innside. Stemplet her er fra Elsi.


Her er det rosa kortet. Det er ganske så likt det blå :) Bare at jeg her har tatt bort pyntenålen, og heller tilført et bånd og Gratulerer-stempel (også fra Elsi).
Og nedenfor her er det rosa kortet innvendig. Har stemplet Love-stempel rundt kantene (ser veldig svart ut her, men er ikke sååå markert i virkeligheten...).

Kommentarer

Snuppelure sa…
kjempe lekkre kort og LO :)
Utrolig stilig bruk av mønsterpapir :)
Ypperlig måte å få kvittet seg med restepapir på :)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!