Gå til hovedinnhold

Selge meg et atc-stempel?

Noen som kan selge meg et slikt ATC-stempel som jeg kan ha på baksiden av atc-kortene? Der det står tittel, navn, dato, osv :)

Håper noen tar kontakt, og vil selge meg et slikt!!!

Kommentarer

Snuppelure sa…
jeg glemte visst å gii deg linken ja ;) hihihi
ammetåken går visst aldri over hihi

http://ankasdesign.blogspot.com/2008/10/salgsinnspurt-fri-frakt.html

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)