Gå til hovedinnhold

Scrappekurs

Elsker du å leke med papir, bilder og farger? Har du falt for
scrapping og papirhobby? Har du lyst til å lære mer om scrapping, teknikker, få nye ideer, impulser og scrappeglede? Da er dette bloggen for deg!!!


Det har startet opp en helt ny blogg som heter Scrappekurs!
Her blir det lagt ut diverse online-scrappekurs, som vi kan delta på - en kjempegod idè!! Ta en titt da vel!De feirer allerede 1000 besøkende, og gir bort en kjempeflott pakke!

Trekning: 22.febr - AVSLUTTET

Kommentarer

gudrun sa…
Hei, og tusen takk for koselig kommentar og linking. :)
Håper vi ser deg på kurs snart.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!