Gå til hovedinnhold

Ny dag nye muligheter :)

I dag skal jeg rett og slett prøve å få laget ferdig et bursdagskort som jeg startet på i går. Kanskje jeg klarer det.... men jeg har 1000 andre ting jeg nok heller burde ha gjort... Som: legge sammen klær, stryke en duk, rydde grytene fra middagen i går..., vaske klær, vaske på badet, gå ut med søppelen, rydde på plass de ferdig sammenlagte klærne, kaste de visne rosene......

Masse kjekt jeg kunne ha gjort ja...... Får vel starte på noe av dette....

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!