Gå til hovedinnhold

Nok et kort :)

I dag har jeg laget nok et kort :) Denne gangen et bursdagskort, som jeg skal sende av gårde til ei venninne som snart fyller år. Jeg har gått litt vill med embossingpulveret....

Forsiden: embosset motiv. Svertet kant rundt motivet. Har flettet 3 forskjellige mønsterpapir, som jeg har plassert under motivet. Har stemplet Gratulerer så mye med dagen! og deretter embosset det.

Innsiden: stemplet Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil jeg gratulere... Har videre stemplet Venn, Glede og Kjærlighet som en bord rundt der jeg skal skrive teksten i midten.

Kommentarer

Maya sa…
Åhhh så lekkert,Anette!
Stilig med de flette-stripene!
Ha en flotters fredag,
klem fra Maya :)
Flott og morsom bruk av papirstriper, både på dette kortet og i innleggene under!

Populære innlegg fra denne bloggen

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!