Gå til hovedinnhold

3 kort i dag :)

Ja da har jeg laget 3 kort :) Prinsessen min fant visst ut at hun skulle sove lenge, så da ble det tid til litt kortlaging :)

Har egentlig tatt utgangspunkt i en skisse av Jeanette, men det siste kortet ble litt annerledes :)

Har laget to babyjente-kort, og så var planen å lage et babygutte-kort... Men nå når kortet er ferdig, så har jeg vel funnet ut at det egentlig ikke absolutt trenger å være til en baby... Kan faktisk også passe i et bryllup.... Men, vi får se :)

Stempelet "ti små fingrer" er fra Elsi :)

Dette er det blå babykortet, på innsiden... Det er stort nok til å skrive hilsenen inni hjertet. Hjertet har jeg drodlet rundt, og festet små halvperler rundt omkring.Dette er det lilla babykortet på innsiden. Har lagt et hjerte på mønsterarket og svertet rundt kantene, slik at hjertet kommer fram på mønsterarket.
Dette er bare et nærbilde av det rosa babykortet. Små halvperler her også ;)

Kommentarer

line sa…
Det drodlede hjertet ditt var bare NYDELIG!!!
Gry-Heidi sa…
Kjempesøte kort, og hjertet var utrolig flott !
Klem ,Gry-Heidi

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!