Gå til hovedinnhold

Utfordring #2

Her er mitt bidrag til Utfordring #2 hos Art Pieces. Tema på denne atc'en var Vinterminne. Jeg har derfor laget en atc der det er bilde av min sønn som leker med kitt. Det ble mye inne aktiviteter på oss... borden rundt atc'en er skrift, hvor det står inne aktivitet

Kommentarer

Så flott denne var. Et fint minne med koselige inneaktiviteter med sønnen din. :)

Takk for at du deltar!

Klem, Lise
Gunn Marit sa…
Så flott ATC! Kjekt med innelek når det er vinter og surt vær!!
Scrappelise sa…
Kjempefin ATC du har laget! Likte så godt den kanten rundt det hele, flott!
Joanna sa…
Dette var flott.Kjempefine farger og et minne som varer :)


Klem fra Joanna
Anne Bente sa…
åh,,, denne var jo bare skøn.
Så fin atc! Likte drodlingen/teksten rundt også, det ble en fin ramme.

Takk for at du deltar!


Klem, Gro

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)