Gå til hovedinnhold

Skissecupen #4

Her er mitt bidrag til Skissecupen #4 hos Din Hobby. Jeg har laget en digital LO denne gangen. Og bildene er hentet fra min sønns 4års dag tidligere i januar.
Credits: Gunhild Storeide og Digitreats. Men de fleste elementene i LO'en har jeg laget selv, bare hentet deler fra de jeg krediterer. Det tar ganske lang tid å lage en slik LO, men kjekt var det :)


Her ser du detaljer fra tekst-tag'en. Du kan også tydeligere se maskinsømmen.

Måtte bare ta med nærbilde av overskriften :)

Takk for at du titter :) Jeg blir veldig glad for en kommentar - enten det er ros, eller det er mulige forbedringer du kommer med :)

Kommentarer

Kajsan sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kajsan sa…
Glömde nästan... Självklart är det ok att lägga länk i din blogg! :)
Nu ska jag kika vidare på alla dina fina alster i blogen! :)
Kram Karin.
Kajsan sa…
Måste ju bara skriva en rad till... :) Magdas är en inspirationsblogg där jag är med i Design Teamet :)
Vi skapar allihopa för www.magdas.se :)
Kram Karin.
Kajsan sa…
Ändrade mitt första inlägg som nog bara rörde till det! ;)
Tack snälla för fin kommentar i magdas bloggen! Lifta gärna Lindas LO! :) Om du sen vill, lämna kommentar så vi kan kika in och titta på din LO! :)
Mvh Karin/DT Magdas.
Wenche sa…
En flott Digital LO. Fint ark, teksttag og farger
Berit sa…
Så fin Digital-LO du har laget. Må si du er flink til å oppdatere bloggen din, mange artige innlegg her ja:)
madebyjulia sa…
den Lo, en var skikkelig flott:)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)