Gå til hovedinnhold

Skissecupen #3

Her er LO'en jeg har laget til skissecupen på Din Hobby.
Jeg har brukt mønsterark fra Basicgrey som bakgrunn (oransje), blått mønsterark under hovedbildene, samt mørke blå matter til alle bildene. Blå kartong har jeg også brukt. Videre har jeg brodert drodling og tittel - glede. I den ene broderte sirkelen på høyre side har jeg festet en sommerfugl. Som tekst har jeg brukt et stempel fra Elsi, hvor definisjon på glede står skrevet.
Dersom du lurer på noe - bare spør :)
Kommentarer

line sa…
Så flott det var med søm på denne. Virkelig herlig!
Gry-Heidi sa…
Kjempeflott !!

Klem, Gry-Heidi
Så artig den broderinga var på denne. Herlige detaljer ;o)
*Camilla* sa…
Kjempe fin effekt med broderingen!! Nydelig LO

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!