Gå til hovedinnhold

Ny LO :)

Har laget en dobbel LO i dag. Det er fra min søsters utdrikningslag tidlig i sommer. Jeg var høygravid, og tok for det meste bilder (det var liksom min jobb, haha). Vi koste oss masse, og det kom veldig mange flotte bilder ut av det. Måtte lage en dobbel LO, slik at jeg fikk plass til maaange bilder. Tror ikke jeg har laget en LO med såå mange bilder på før :)

Har brukt:
  • Knall rosa kartong (ser du kanskje, haha)
  • Tegnet swirler, og satt på hvite halv-perler
  • Overskriften og teksten er skrevet/laget for hånd - tegnet direkte på kartongen
  • På overskriften har jeg også brukt glitter til skygger :)

Lurer du på noe, så er det bare å spørre :)

Kommentarer

Flott oppsett for å få med så mange bilder!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!