Gå til hovedinnhold

Kort

Her er et kort jeg har laget til skisse-cupen hos Din Hobby.

Har brukt rosa kartong og rosa mønsterark med blomster. På mønsterarket (venstre side) har jeg klippet rundt blomstene (litt vanskelig å se), slik at kanten på mønsterarket ikke er rett. Blomsten som er hovedmotivet er opphevet med 3D-puter, satt på raindrops i midten, og brukt litt glitter på den. Teksten er rubons.

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Så fint kort!!
Også ble det veldig fint med brodert tekst på scrapbook-siden din :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!