Gå til hovedinnhold

Award'en tildeles...


Jeg fikk en Award fra Scoobie, som jeg gjerne vil dele videre til noen få utvalgte. Det er veldig mange som kunne ha fått den, men her er de jeg vil gi den videre til:

Unni: vintage-kortene dine er utrolig lekre!!
Maya: du er bare fantastisk til å fargelegge motivene dine!!
Linn: kortene dine og LO'ene er fulle av nydelige detaljer!!

Kommentarer

Linn sa…
Godt Nytt År! :)

Tusen takk for en utrolig hyggelig overaskelse og det er veldig stas at du liker det jeg lager.

Klem Linn
Unni sa…
Tusen takk for awarden, veldig kjekt med rosende ord:)
Unni
Maya sa…
Åhhh tusen tusen takk for awarden,og ikke minst for rosen!
*neier*
Det varmer såååå att du liker det jeg gjør :)
Go`klem fra Maya.

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)