Gå til hovedinnhold

Award

Jeg har fått en award fra Lise - TUSEN TAKK Lise!! Det betyr veldig mye for meg å vite at noen titter innom siden min, og legger igjen hyggelige kommentarer :)

Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vilenda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte.

Jeg gir denne awarden videre til:

Kommentarer

line sa…
Tusen takk - så hyggelig at du liker bloggen min :-)

Line
Åshild sa…
Så koselig :) Tusen takk!

Klem
Hannemor sa…
OJ, så koselig med en award! Tusen takk skal du ha! Hyggelig at du titter innom bloggen min! :)

Så mye flott du har laget - tusen takk for titten! :)

God helg!

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

Lykke i skogen

Det er allerede fredag igjen!! Syns ukene flyr av gårde. Kjenner det er høst i luften, og kanskje tid for litt vedfyring snart? Her er en tennbrikettboks jeg har strikket rundt. Mønsteret er Lykke i skogen. God helg alle sammen!