Gå til hovedinnhold

Bamsekort

Her er et bursdagskort jeg har laget.


Her er innsiden av kortet - med plass til penger.

Og her er et nærbilde av motivet som er fargelagt med ProMarkers. Og nærbilde av blomstene som kommer fra en nattbordlampe av mormor...
Kobling
Jeg leverer dette kortet på utfordringer:
Passion for ProMarkers - bears (19.8.)

Kommentarer

Så koselig bursdagskort:)
klem bente:)
Sally sa…
lol, the look on teddys face is a perfect. great card and colouring too
Rigtig søde kort :)


Hilsen

Lauge
http://www.mobilreparationer.dk/
Julie sa…
Oh your teddy image is just so sweet!! Love your colours too and the flowers are gorgeous!! Thanks for playing along with us at PFP this week, Juliexx
Wishcraft sa…
Lovely card! Such a sweet image and the papers are so pretty. Thanks for joining in at PFP :o) Lisa x

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.