Gå til hovedinnhold

Sjokoladekort ;)

Jeg var på treff mandags kveld, og fikk da laget dette sjokoladekortet. Kortet er til en nabo som har brukket hofta... Stakkars, må ligge i ro veeeeldig lenge :( Tenkte hun kunne få en sjokolade å kose seg meDette kortet er et bidrag til Trykkpressas april-utfordring.

Kommentarer

Gry-Beate sa…
De er så flotte de sjokolade kortene dine!!!
Du er en kjempe snill nabo du!!!

;0)Gry-Beate
Pinklady 68 sa…
Koselig sjokolade kort du har laget til din uheldige nabo. Blir en oppmuntring for øyne og gane dette da:-)

Kjempe flott kort og kurv i forrige innlegg også.
Ha en fin kveld! Klem Laila.
Anonym sa…
ååh, så fin gave til naboen din da, den blir nok satt pris på!:) Som alle de andre sjokoladekortene dine, så var dette virkelig lekkert♥ Klem
Gro sa…
Mmmm, får jo nesten lyst til å være syk, jo...

Klem :o)
Anonym sa…
Kjempeherlig sjokoladekort, friske fine farger, og et nydelig stempel du har brukt! Ønsker meg en nabo som deg jeg...:D
De er så stilige de sjokoladekortene. Nydelige farger og veldig koselig stempel. Godt å ha gode naboer. :)

Klem, Trine :)
UlrikaT sa…
Så flott!! Jeg kan tenke meg att hon blir glad for denne her!
Så herlig sjokolade-kort! Nam-nam! Må opplyse om at jeg er litt "sjokoman" til tider! ;) Men ikke nå.. - var nemlig og fjernet den siste visdomstanna mi i går. Her har det gått på mat som er lett å tygge! *lol* - Fiskeboller i går, restemiddag i dag.. Kanskje det blir grøt i morgen?.. Hehe... Gleder meg til tilhelingen er gjort! Ikke annet å si!

Tusen takk for kommentar på mitt siste, meget enkle dekorerte kort. Det var gøy å forsøke seg på digi-stempler! Ha en fin kveld!
Klem, Hege :)
Oxana sa…
Oi! So stilig!!! Liker ideen din!
Kari sa…
Nå fikk jeg lyst på sjokolade! Flott kort, og så omtenksomt å gi til naboen. Når jeg ser hva du lager og til hvem har jeg en følelse av at du er en veldig omtenksom og snill person altså! Håper jeg får gleden av å møte deg på et treff eller noe en gang!

Klem Kari
RoseSommer sa…
Blogger en før meg i kommentarene skrev AKKURAT det jeg hadde tenkt å skrive!!! Så les den meldingen en gang til,du! ;0) ... Og jeg heter også Kari!
Linda Brun sa…
Kjempekoselig oppmerksomhet. Kortet var lekkert!
❤ Kaia sa…
Stilig, og kjempeflotte kort..
Klem fra Kaia
Regnbuedrops sa…
ser du er gla i sjokolade du også hehe. ligger noe til deg i bloggen min =D
Guro sa…
Lekkert sjokoladekort Anette :-)
Du er rene mesteren på disse; utrolig fin gave.
Tenker naboen din er glad hun haren snill nabo som kommer med sjokolade når ulykka først rammer henne :-)
Ha en fin kveld!
Klem Guro
Så snill du er som har laget dette til naboen din. Tenker hun ble kjempe glad både for sjokolade og det nydelige kortet du har laget :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.