Gå til hovedinnhold

Drodling

Jeg måtte prøve meg på noe mer drodling... Syns det var sååå kjekt :) Var inne på Porrens lille Drodletråd - som ikke var særlig "liten" akkuratt... Men der var det kjempemasse flott!! Så jeg måtte jo bare prøve meg på en av drodlingene jeg fant der inne - og her er resultatet:

Kommentarer

Torill sa…
Utrolig hvor flink du er! Du er jo kunstner,Anette. Det er sånt som jeg ikke kan i det hele tatt, så jeg blir alltid så imponert når jeg ser hva andre kan få til :-)
line sa…
Nydelig!!!! Dette må du fortsette med :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.

Regnbuesokker i blått

Etter at jeg strikket regnbuesokker til meg selv, så fikk jeg bestilling på flere par. Her er et par strikket i str. 33, i blåtoner. Disse sokkene er hovedsaklig strikket i Viking Sportsragg, pinnenr. 3,75 Syns det ble fine farger på disse - og mottaker ble godt fornøyd ;) Jeg leverer disse sokkene på karneval-utfordringen hos Pinnekroken ;)

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)