Gå til hovedinnhold

Strikket skaut + armvarmere

Jeg har strikket et gammelrosa skaut og tilhørende armvarmere til et av tantebarnene mine :) Hun elsker rosa, så jeg håper dette faller i smak.
Jeg har ikke fått tatt bilde med skautet på, så bildet her blir bare liggende...

Rundt hele kanten rundt skautet har jeg heklet en pikot-kant. Dette har jeg aldri gjort før, så det var veldig spennende å se hvordan det ble.
Armvarmerne har jeg ikke brukt noen oppskrift på, så her måtte jeg rekke opp et par ganger for å få en størrelse som kunne passe. Jeg har også på armvarmerne laget en pikot-kant rundt, slik at det passer bedre sammen med skautet.

Oppskriften på skautet finner du her :) Jeg har ikke fulgt oppskriften helt, men likevel ganske så likt.

Ønsker alle en riktig flott påskeferie!!

Kommentarer

Kort og Søm sa…
Kjempe fint, jeg tiper hun blir veldig fornøyd!
God påske,
klem Fredrikke
Linda sa…
Knallstilig!
Takk for at du la ut link til oppskriften, er ei lita ei her i huset som også skal få en sånn :)

God påske :)
Hilde sa…
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :o)
Så fint sett dette var. Mulig jeg må prøve den oppskriften, jeg også :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.